01 май 2012

Представление на Ангелите на Касиел в рок клуб Angel heart

Снимка: www.facebook.com

В Събота с любимата ми бяхме в любимия ни рок клуб Angel heart за да видим и чуем представлението TOXIC  на актьорската минитрупа на Касиел Ноа Ашер - Ангелите на Касиел Иво Желев и Силвия Станоева а създадена от шоуто на TV7 - Star machine
 Интереса ни бе подбуден не само защото това е любимия ни клуб, не и защото Иво ни е приятел и се възхищаваме на актьорските му успехи, но най-вече да се позабавляваме, което не ни се беше случвало отдавна.

И се забавлявахме!!!!

Шоуто е уникално не толкова с певческите способности на изпълнителите, колкото с превъплъщаването на актьорите в роли, в което те самите са герои. Докато ги слушах и гледах си дадох сметка, че когато актьори изпълняват песни, те не се опитват да подражават на оригинала, ами влизат в роля на която те сами са сценаристи и режисьори. И така придават на всяко изпълнение неповторимост, която е плод на моментните емоции на изпълнителя, която в този момент се превръща в автор. Но автор не на песента, а на самото изпълнение!


Надявам се проекта TOXIC да продължи да обикаля клубовете и да се развие дори в нещо по-голямо, което да е пример и за други артисти.

Споделям един видео клип в изпълнение на Иво Желев, който ме трогна особено.


Uci me majko karaj me
прекрасна македонска песен изпълнена от Иво



А ето и още няколко култови заглавия, с които актьорите предават нов смисъл на песните.

Miracle of love (на Eurythmics)
в изпълнение на Силвия

Crazy in love (на Beyonce)
изпълнена от Силвия със силната подкрепа на Иво

Purple rain (на Prince)
в изпълнение на Иво

Flowers on your grave (на Lovage)
един невероятен актьорски акт

I am sailing (на Rod Stewart)
за финал една песен превърнала се в класика



Сигурен съм, че скоро ще видим добър запис на целия концерт, както и на другите концерти със заглавие TOXIC, които надявам се да има, но във всеки случай най-доброто впечатление е когато си очи в очи с изкуството.



Желая успех на Ангелите на Касиел - Иво Желев и Силвия Станоева, както и пълни маси на рок клуб Angel heart.


Няма коментари :

Публикуване на коментар